Project Description

Inscriptionari autovehicule mari

Colantarea auto (acoperirea unor elemente intregi de caroserie) se realizeaza numai si numai cu autocolante create pentru suprafete curbate sau puternic curbate, fie ca vorbim de autocolant imprimat, fie de autocolant colorat in masa direct din fabrica.
AGA Media realizeaza colantari auto cu autocolante mate sau luciose, cu autocolant carbon, autocolant imitatie aluminiu etc. Gama de culori cuprinde peste 50 de nuante, si se lucreaza numai cu autocolante din gama de autocolant polimeric, cast, wrapping si tuning auto de la Oracal (Germania), Avery (Belgia), Arlon (USA) sau Mactac (Belgia).
Inscriptionarea auto face parte din categoria cea mai des folosita de promovare, dar si de identitate. Arata nivelul la care o companie lucreaza, dar si felul in care se sau isi respecta colaboratorii.
Aplicarea autocolantului pe caroseria masinii se face numai in anumite conditii de temperatura, tocmai de aceea firma noastra executa acest tip de produs in spatiu interior, cu temperatura ambientala constanta.
Dupa aplicarea autocolantului, autoturismul va trebui sa ramana cel putin 12 ore in acelasi mediu de temperatura, astfel incat adezivul sa poata lucra corect. Acest fapt va asigura rezistenta autocolantului pe termen indelungat.
Trebuie stiut faptul ca in situatia in care prin aplicarea unui autocolant se schimba culoarea masinii, sau culoarea noua devine predominanta este necesara schimbarea culorii si in talonul masinii.

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?

  colantari auto preturi