Project Description

Baloane Personalizate

In cazul in care aveti de gand sa organizati un eveniment privat, al unei companii sau o manifestatie publica, noi va putem ajuta cu o gama variata de baloane personalizate cu logo-uri concepute dupa dorinta dumneavoastra.

Asigurati-va ca beneficiati de una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare, la un raport calitate-pret ireprosabil. Oferim atat baloane imprimate cu logo, cat si umflarea cu Heliu, cu aer si  montarea acestora pe bete si rozete. In categoria baloanelor corporate sunt incluse ornamente atragatoare, sub forma de arcade, destinate inaugurarilor, baloane publicitare, branduite. O intreaga colectie care va invita la alegerea celei mai bune decizii, in scopul promovarii afacerii dumneavoastra.

Prinse in ghirlande de baloane sau umflate cu heliu si oferite copiilor, spre incantarea acestora, noile baloane imprimate cu logo pentru companii vor starni interesul si curiozitatea fiecaruia. Pentru un succes garantat, vom sublinia mesajul dumneavoastra prin culori vibrante si stralucitoare, iesind cu usurinta in evidenta, chiar si in cele mai aglomerate locuri.

Din 2010 AGA Media vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra  cu o oferta variata de produse si  servicii care sa satisfaca toate exigentele :

 • furnizarea de baloane din latex si din folie metalizata in diverse forme si marimi, disponibile intr-o paleta larga de culori, de echipamente si dispozitive pentru umflat baloane, alte accesorii, precum si masini de inscriptionat baloane adaptate diverselor cerinte, respectiv pentru print de la 1 la 8 culori, pe 1-5 fete ale balonului, all over si shadow print.
 • servicii de protocol si organizare evenimente
 • conceptie, designcreatie si  oferirea de suport logistic pentru organizarea de evenimente
 • organizarea de evenimente speciale (conferinte,mese rotunde, workshop-uri)
 • conferinte, seminarii
 • baloanele latex pot fi imprimate lateral, pe o parte, doua sau chiar de jur imprejur pe toata suprafata
 • grafica sau textul ce urmeaza a fi imprimat pe balon poate fi compusa dintr-o culoare, doua sau chiar mai multe
 • grafica se descompune in culori separate cu matrite separate
 • imprimarea serigrafica asigura calitatea maxima imprimarii
 • diametru 28cm (la cerere sunt disponibile si alte dimensiuni)
 • grafica expediata prin e-mail, in format vectorial, preferabil Corel.

Termenul de livrare difera in functie de cantitate, intre 3 si 5 zile lucratoare. Realizam si comenzi in regim de urgenta, in mai putin de 24 ore (zi lucratoare) pentru un cost suplimentar de 70 euro la o cantitate de maxim de 500 de buc.

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?