Afise

Home > Afise

Afise

Afișe publicitare și postere publicitare cu formate de afișe mari A0 A1 A2 si mici A3 .

Printare afișe și postere indoor – Alegând serviciul de print afișe și postere aveți siguranța ca veți transmite eficient mesajul dumneavoastră. Tiparul și finisajele impecabile precum și varietatea de materiale disponibile ce se pretează oricărei situații sunt garanția ca afișele vor fi remarcate rapid.

Afise și postere outdoor – AGA Media va pune la dispoziție cele mai bune servicii de imprimare afișe și printare postere. Chiar dacă este vorba de publicitate pe clădiri, în casete luminoase sau panouri, steaguri  sau bannere, la Tempera avem cele mai bune soluții.

Afise si postere tiraje mari – pentru servicii de print afișe și print postere avem cele mai competitive preturi, si cea mai vasta gama de materiale.

Printuri pentru sisteme de afișaj – afișele și posterele noastre pot fi folosite atât separat cât si expuse în sisteme de afisaj. Pentru a ușura întreținerea și a reduce costurile pentru sistemele indoor utilizam materiale waterproof. Chiar dacă este vorba de roll-up-uri, rame clik, steaguri sau sisteme electrice avem materiale adecvate pentru fiecare tip de sistem de afișaj.

Dincolo de domeniul artistic predominant orice mica afacere are potențialul de a câștiga notorietate prin plasarea afișelor în locații strategice. Folosirea afișelor și posterelor este recomandata la deschiderea unui restaurant sau a unei pizzerii, în momentul în care un magazin își schimba locația și atunci când se dorește sa se aducă la cunoștința publica anumite informații legate de afacerea respectiva.

 

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top