Project Description

Firme Luminoase si Casete Luminoase

Casete luminoase si firme luminoase la pret avantajos, trimite detaliile proiectului tau la adresa de email office@agamedia.ro si comanda acum casete luminoase sau firme luminoase la preturi mici  Descopera ofertele noastre pentru casete luminoase si firme luminoase!

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?

  Firme Luminoase si Casete Luminoase:

  Caseta luminoasa Textil standardCaseta luminoasa Textil Slim
  Pentru firma luminoasa led textila standard, am dezvoltat un nou profil de aluminiu, vopsit in câmp electrostatic, care oferă o stabilitate dimensionala foarte buna a sistemului de expunere, cat si o uniformitate completa a luminii.
  Plecand de la unghiul de reflexie al modulelor de led, am creat un ansamblu unde vizualul este luminat perfect, fara umbre, pete sau alte imperfectiuni. Nu am sacrificat nici intensitatea luminoasa, reusind sa producem probabil cele mai intens luminate sisteme de expunere textila.
  Modulele pe care le utilizam in producerea acestor sisteme, sunt de cea mai buna calitate, asigurand un flux luminos de minim 110 lumeni fiecare. Carcasa metalica asigura o buna racire a led-urilor, fiind binestiut faptul ca supraincalzirea acestora duce la scaderea duratei de viata.
  In doar 3,5 cm am reușit sa integram un sistem de iluminare care sa asigure un iluminat uniform al celor mai subțiri panouri. Datorita materialelor special importate pentru genul acesta de iluminare, putem produce casete de mici si mari dimensiuni utilizand sistemul mentionat anterior.
  Recomandam utilizarea acestor sisteme in interiorul spatiilor de expunere, acolo unde amenajarea nu perminte o adancime mai mare. De asemenea, genul acesta de rame luminoase se poate folosi cu succes si in designul de interior.Dimensiuni reclama luminoasa led textila:Latime maxima : 100cm
  Lungime maxima : nelimitata.
  Avantajele firmelor luminoase cu fata textila:  
  – Dimensionare foarte mare, fara imbinari vizibile
  – Nu se sifoneaza, nu face cute.
  – Culori vii, intense
  – Posibilitatea de schimbare a graficii chiar si de personal necalificat
  – Intensitate foarte puternica
  – Consum redus de energie electrica
  – Costuri similare cu sistemele clasice
  – Timp de productie redus
  – Garantie completa 36 luniPret firma luminoasa led textila similar cu reclamele luminoase standard.
  Posibilitatile de montaj sunt nenumarate: pe perete, incastrata, in consola, pe tavan, in elemnte de mobilier. etc.
  Caseta luminoasa PlexiglasCaseta luminoasa din Policarbonat
  Caseta luminoasa cu fata din plexiglas este varianta optima – un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat,Caseta luminoasa cu fata din policarbonat este varianta un pic mai economica fata de cea din plexiglas. Prezinta o rezistenta mare fizica la impact sau intemperii, se preteaza la dimensiuni mari (6x2m dimensiunea maxima).
  Caseta luminoasa din DibondCaseta luminoasa din Backlit Banner.
  Dibond-ul este un material compozit, un sandwich intre doua placi de aluminiu si un miez de plastic la interior. Prezinta o rezistenta superioara si se preteaza foarte bine la iluminari partiale. Deoarece materialul este opac, numai elementele decupate din dibond si acoperite cu autocolant sau plexiglas vor  fi iluminate.Caseta luminoasa cu fata din backlit banner reprezinta cea mai economica varianta de firma luminoasa insa, in acelasi timp, este solutia optima pentru casetele luminoase de foarte mari dimensiuni, de pana la 50m lungime sau nelimitat prin imbinarea mai multor fasii de backlit banner.
  Caseta luminoasa ProLightCaseta luminoasa Dubla Fata
  Caseta luminoasa ProLight ofera un prestigiu aparte. Este produsa din plexiglas transparent prin gravarea brandului pe suprafata plexiglasului si iluminarea in cant a acestuia. Deoarece plexiglasul este transparent numai partea gravata se va ilumina restul plexiglasului ramanand transparent.Casetele luminoase pot fi montate in cant pe suprafata unui perete, la intrarea intr-un restaurant spre exemplu. Se preteaza in special in locatiile unde distanta frontala fata de local este mica iar ochii privitorilor vin din stanga si dreapta localului. Firma luminoasa poate avea orice forma dorita iar in cazul casetelor luminoase dubla fata si sistemul de prindere devine un element important de design.
  Caseta luminoasa Forma SpecialaCaseta luminoasa Incastrata
  Firmele luminoase pot avea orice forma dorita. Utilajele de taiere cu laser sau CNC asigura precizia decuparii pe contur a plexiglasului, dibondului sau oricarui alt material din care doriti caseta. Totodata iesirea din tipicul firmelor luminoase dreptunghiulare va asigura o impresie placuta asupra potentialilor clienti.Reclama luminoasa poate fi montata pe un perete sau poate fi incastrata in peretele unui stand expozitional, intr-un corp de birou sau in constructii mici din lemn destinate vanzarii sau prezentarii de produse.

  Iluminare Casete Luminoase

  ILUMINARE LED – cu leduri high intensity si surse de curent Meanwell.

  ILUMINARE TUBURI – tuburi fluorescente. Tuburi si drosere PHILIPS.

  Forma casetelor luminoase

  Casetele luminoase pot fi dreptunghiulare, rotunde, ovale sau orice alta forma speciala.

  Pe fata casetelor luminoase se pot aplica diverse straturi multiple din plexiglas sau dibond, litere volumetrice, sau orice alt element pentru a crea un proiect unic si impresionant.

  Structura casetelor luminoase

  Structura casetelor luminoase este elementul ce ofera rezistenta si durata de viata a casetelor luminoase. Indiferent de calitatea iluminarii sau printului, daca structura este slaba aceasta nu va rezista in timp si va trebui inlocuita.

  AGA Media pune accent pe durata de viata si garantia oferita produselor sale, de aceea structurile casetelor luminoase sunt metalice cu ranforsari realizate din teava de fier sau aluminiu si profile din aluminiu vopsite in camp electrostatic pentru a preveni ruginirea.