Servicii Agentie de Publicitate

BRANDING (logo, logo design, creatie logo, implementare logo, design logo, identitate produs)
Comunicarea oricarei companii incepe cu identitatea vizuala si stim cat de importanta este prima impresie, din ea se naste atitudinea fata de o companie.
De aceea, cand vine vorba de branding, stim ca totul are nevoie de aripi, de la logo, la simbol, la semnatura, la culoare, la corp de litera, la stilul de design, la paleta cromatica si la elementele vizuale asociate.
PACKAGING
Bataliile cele mai aprige se poarta in zilele noastre la raft si se pot solda cu o multime de victime sub forma unor produse pe care nu le cumpara nimeni.
AGA Media va ajuta sa castigati aceste lupte propunand solutii de design de ambalaj care atrag atentia si cuceresc cumparatorii.
PRINT (baner, mesh, autocolante, flyere, pliante, afise, mape, etc)
De la A3 la A4 la A5 la Aaaaaah, ce bine arata, AGA Media stie cum si se bucura ca poate concepe si produce orice print, pentru orice fel de campanie, pentru orice fel de client.
Suntem genul care abia asteapta sa puna aripi campaniilor integrate, dar si flyere-lor si posterelor si da, credem ca uneori o brosura bine scrisa si ilustrata poate aduce mai multi clienti decat un spot de Cannes.
AUDIO-VIDEO (spot tv, publicitate tv, spoturi publicitare tv, reclame tv, reclame radio, spoturi radio, spot radio, publicitate radio)
Daca nevoile de promovare ale companiei tale includ spoturi radio care sa incante urechile si sa convinga consumatorii sau spoturi TV care sa creasca vanzarile intr-un an cat altele-n zece, AGA Media are si idei pentru ele, si pricepere la realizarea lor.
EVENTS (organizare evenimente corporate, organizare receptii, organizare evenimente mondene, dineuri, degustari de vinuri, prezentari de moda sau orice fel de alte tipuri de festivitati)
Daca planuiesti un eveniment memorabil de lansare, o prezenta eficace la o expozitie de profil, sau organizezi o petrecere tematica pentru aniversarea companiei tale, AGA Media stie care sunt ingredientele pentru organizarea, atmosfera si decorul perfect.
Da-ne un telefon si alegeti o tinuta, de restul ne ocupam noi, de la concept pana la ultimul detaliu.
WEB (webdesign, design site, magazin online, promovare motoare de cautare, seo, promovare seo, promovare google, promovare website)
De la crearea de site-uri la intretinere de profile Facebook, de la coduri-sursa la animatii Flash, de la creare de campanii adWords la transmitere de newslettere, stim cum sa iti oferim o buna prezenta in online.
In plus iti spunem cine, de unde si pentru cat timp te viziteaza, ca sa sti ce si cum.
STRATEGII DE MARKETING SI COMUNICARE
Planul bun trece primejdia grea, ba mai si creste vanzarile si notorietatea. Sau altfel spus, nimeni nu stie viitorul, dar cu o strategie buna il faci mai prietenos pentru compania ta.
AGA Media intelege ca fiecare companie are nevoi diferite de marketing sau comunicare si te poate ajuta sa gasesti acele solutii care ti se potrivesc cel mai bine.

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?