Project Description

Inscriptionari Auto

Experienta si dedicarea in domeniul proiectelor publicitare, precum si echipa tanara formata numai din profesionisti gata oricand sa contribuie la realizarea celor mai interesante inscriptionari auto ce au pozitionat AGA Media in topul firmelor specializate in colantari/inscriptionari auto Brasov.

Colantarea sau inscriptionarea auto face parte dintre cele mai rapide si ieftine forme de publicitate intalnite peste tot in lume si folosita in ideea de a creea o imagine puternica firmelor si companiilor fie pe plan local, regional sau national. Modelul cu care se va inscriptiona masina se realizeaza de catre client sau impreuna cu specialistii nostri online, astfel incat, clientul nici nu trebuie sa se deplaseze de la birou, scutind astfel foarte mult timp esential.

Acest mod de afisare a cunoscut o dezvoltare rapida in ultima perioada datorita extinderii semnificative a numarului de autovehicule ce apartin societatilor comerciale.

Inscriptionarea autovehiculelor se dovedeste in continuare a fi cea mai ieftina, cea mai rapida si cea mai comoda forma de promovare a produselor sau serviciilor ofertate pe piata.

Sunt multe motive pentru care ti-ai colanta masina, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sigur avem o solutie care sa se potriveasca ideii si bugetului tau!

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?