Termeni si Conditii AGA Media

Site-ul www.agamedia.ro este destinat exclusiv persoanelor juridice din Romania!

Conditii generale pentru utilizarea site-ului: www.agamedia.ro

Prezentele Termeni si Conditii sunt aplicabile tuturor tranzactiilor cu produsele AGA Media (avand sediul social in Brasov, str. G-ral Mociulschi nr 8 nr. de inregistrare la Registrul Comertului: F8/1238/2013, CIF 32091562) incheiate exclusiv prin intermediul site-ul www.agamedia.ro. Prezentele conditii sunt aplicabile tuturor tranzactiilor, daca nu se specifica altfel si prevaleaza oricaror alte intelegeri verbale prealabile sau ulterioare.

ACCESAREA SI VIZITAREA SITE-ULUI WWW.AGAMEDIA.RO PRECUM SI INCERCAREA, CUMPARAREA SI UTILIZAREA PRODUSELOR PREZENTATE IN CADRUL SAU IMPLICA ACCEPTAREA IN TOTALITATE A TERMENILOR SI CONDITIILOR CE VOR FI DETALIATE IN PARAGRAFELE URMATOARE, CARE PREVALEAZA ASUPRA ORICAREI ALTE INTELEGERI PE CARE ATI PUTEA SA O AVETI CU AGA MEDIA SAU CU TOTI MEMBRII RETELEI SALE COMERCIALE.

PRIN VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE VA EXPRIMATI ACORDUL EXPLICIT SI NECONDITIONAT ASUPRA PREZENTELOR TERMENI SI CONDITII PRECUM SI A LEGISLATIEI APLICABILE. VA RUGAM SA VIZITATI PERIODIC ACEASTA SECTIUNE PENTRU A VERIFICA TERMENII SI CONDITIILE PE CARE ATI AGREAT SA LE RESPECTATI.

Societatea AGA Media isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra acestor Termeni si conditii, precum si asupra site-ului www.agamedia.ro, structurii si continutului acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul in mod direct sau indirect, in orice moment, fara a fi necesara vreo notificare prealabila sau ulterioara in acest sens catre utilizatori. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina curenta “Termeni si conditii”.

Prin vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna conditiile de utilizare a site-ului si produselor, precum si orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizator si AGA Media

AGA Media nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv dar fara a se limita la: greseli de dactilografiere, modificari, setari, up-grade-uri, etc. AGA Media nu garanteaza ca descrierea produselor de pe site este completa sau lipsita de erori. Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele cumparate pot prezenta abateri de la pozele si descrierile prezentate pe site. AGA Media nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate.

Pentru informatii la zi si oferte comerciale, va recomandam sa ne contactati prin oricare din mijloacele detaliate in sectiuneaContact.

AGA Media nu va putea fi facuta responsabila in nici un fel, cu privire la continutul, calitatea, natura etc. a site-urilor prin care / la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.agamedia.ro, indiferent de natura acestor legaturi; pentru respectivele site-uri raspunderea fiind purtata integral de proprietarii lor.

AGA Media acorda utilizatorului acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor AGA Media, fara acordul scris al acesteia.

AGA Media poate folosi, cu titlu exemplificativ al posibilitatilor de personalizare, in cataloage, pliante, website si orice alte materialele publicitare, poze ale produselor vandute sau inchiriate.

Pretul bunurilor si serviciilor

Preturile produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.agamedia.ro sunt specificate pe site in dreptul fiecarui produs, sunt exprimate in Euro si nu contin TVA. Plata produselor se va face in Lei la cursul BNR valabil in data efectuarii comenzii. Preturile produselor si serviciilor se pot modifica fara notificare prealabila, in functie de decizia conducerii societatii.

Modalitatea de plata

Plata produselor si serviciilor se poate face in una din urmatoarele metode:

– cu ordin de plata dupa efectuarea comenzii, insa inainte de livrarea produselor,

– cu numerar la livrare / ramburs la curier (plata ramburs la curier implica plata de catre client a serviciului de livrare a rambursului),

– prin Paypal pentru comenzile efectuate pe site.

Pentru anumite produse personalizate este posibil sa solicitam plata unui avans de 40% la momentul comenzii, inainte de a da standurile in executie.

Clientii fideli si fara incidente bancare / intarzieri la plata pot beneficia de diferite optiuni la plata pe baza de contract: plata cu bilet la ordin avalizat sau cu CEC cu scadenta la 30 zile (pentru companiile fara incidente bancare). In cazul platii prin instrument bancar, utilizatorul declara pe propria raspunde ca instrumentul folosit pentru plata produselor achizitionate de pe site este valid si nu este retras / declarat pierdut / furat.

Livrarea bunurilor si serviciilor

Comenzile de produse se pot face doar in scris, comandand pe site sau trimitand comanda prin e-mail la adresele:office@agamedia.ro sau agamedia@yahoo.ro si trebuie sa contina cel putin urmatoarele: numele companiei, numele persoanei adresa, nr. telefon si email, datele de facturare si detaliile referitoare la comanda precum: denumire produs, cantitate, macheta (daca este cazul), solicitarea unui anumit termen de livrare (daca este cazul), etc. Pentru clientii aflati in afara orasului Brasov si pentru care livrarea se face prin intermediul curierului, este necesara completarea si trimiterea unui formular de comanda. O comanda se considera acceptata atunci cand clientul trimite datele mentionate mai sus si formularul de comanda, dupa caz si cand acceptarea acesteia este comunicata printr-o confirmare electronica (e-mail) explicita din partea societatii catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Comunicarile necesare aflarii detaliilor necesare onorarii unei comenzi nu se considera confirmare electronica. In situatia in care AGA Media nu confirma comanda, aceasta se considera neacceptata.

Desi produsele apar ca disponibile pentru vanzare pe site-ul www.agamedia.ro sau in diverse oferte trimise, exista posibilitatea ca datorita onorarii altor comenzi sosite in prealabil, stocul disponibil sa fie diminuat sau epuizat la momentul lansarii unei anumite comenzi. In acesta situatie, AGA Media va comunica clientului stocul ramas disponibil si/sau termenul cand produsul va fi din nou pe stoc, iar clientul poate accepta variantele propuse sau poate anula comanda. AGA Media nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru eventualele pierderi directe sau indirecte suportate de client datorita nedisponibilitatii stocurilor la momentul lansarii comenzii.

Pentru comenzi de minim 50 Euro+TVA, livrarea la o singura adresa din Romania este GRATUITA si se face de un angajat AGA Media in Brasov si prin curier in restul tarii. In cazul in care livrarea se face prin curier, termenul de livrare este cel practicat de firma de curierat. Pentru comenzi mai mici de 50 Euro+TVA, clientul poate opta intre preluarea produselor de la adresa AGA Media (insa nu mai tarziu de 10 zile de la data finalizarii acestora) sau plata unei taxe de livrare in valoare de 10 Euro+TVA/comanda/locatie. Firmele ce beneficiaza de discount-ul de reseller au livrare GRATUITA doar in Brasov la o singura adresa si doar pentru comenzi de minim 50 Euro+TVA. Pentru locatiile din provincie sau pentru comenzi mai mici de 50 Euro+TVA, livrarea se va face contra cost. AGA Media realizeaza serviciul de livrare in conformitate cu “Termenii si conditiile de livrare“. Solicitarea serviciului de livrare reprezinta acordul dvs. cu conditiile AGA Media de livrare. Pentru detalii va rugam sa consultati “Termenii si conditiile de livrare“.

Livrarea produselor comandate se face in 1 zi lucratoare de la data finalizarii lor. Pentru aflarea datei finalizarii produselor va rugam sa consultati sectiunea „Termen productie” din cadrul descrierii fiecarul produs, precum si confirmarea de comanda primita din partea AGA Media. Pentru detalii va rugam sa consultati “Termenii si conditiile de livrare“.

Produsele personalizate necesita acordarea unui Bun de tipar in original pe macheta inainte de executia comenzii. Clientul poate da Bunul de tipar la sediul AGA Media sau poate opta pentru trimiterea mostrei de print prin curier la adresa sa. In acest caz plata curierului cade in sarcina clientului. Clientul poate opta sa nu dea Bun de tipar pe o mostra de print, insa in acest caz isi asuma eventualele diferente de culoare care pot aparea si nu mai poate returna printul / personalizarile pe acest motiv.

Unele produse AGA Media necesita servicii de montaj calificat pentru a putea fi utilizate conform scopului pentru care au fost produse. Printre produsele ce necesita servicii de montaj calificat se pot enumera, dar fara a se limita la acestea: casete luminoase, aviziere, sisteme de directionare, sigle volumetrice, pereti de forex personalizati, postere polipropilena, sisteme TRUSS, standuri expozitionale, inscriptionari auto, montaj bannere, aplicari diverse materiale autocolante, montajul diferitelor echipamente audio-video inchiriate, etc.

Cu exceptia situatiilor in care a fost mentionat in mod expres, serviciul de montaj calificat nu este inclus in pretul produselor. La solicitarea clientului insa, AGA Media poate presta acest serviciu contra costAGA Media realizeaza serviciul de montaj calificat in conformitate cu “Termenii si conditiile serviciilor de montaj calificat“. Solicitarea serviciului de montaj calificat reprezinta acordul dvs. cu conditiile serviciilor de montaj calificat AGA Media. Pentru detalii va rugam sa consultati “Termenii si conditiile serviciilor de montaj calificat“. Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

Partile convin de comun acord ca riscul pieirii si deteriorarii bunurilor sa fie transferat la Cumparator la momentul predarii acestora de catre  AGA Media indiferent de plata pretului, incheierea contractului sau transferul dreptului de proprietate.

Cumparatorul este obligat sa manipuleze si sa utilizeze produsele conform instructiunilor primite verbal si / sau scris in vederea asigurarii integritatii si calitatii acestora. Vanzatorul nu raspunde pentru deficientele aparute ca urmare a nerespectarii prescriptiilor de manipulare, transportare, conservare sau ca urmare a unui montaj sau utilizare incorecta.

Cumparatorul este raspunzator pentru respectarea prevederile legale, a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala si de autor (inventie, inovatie, marca, desene si modele industriale, emblema, denumire, drept de autor, etc) referitoare la produsele/personalizarea produselor comandate.

Cumparatorul este de acord cu folosirea de catre AGA Media a denumirii, imaginii si a fotografiilor produselor vandute sau inchiriate, cu titlu exemplificativ al posibilitatilor de personalizare, in cataloage, pliante, website si orice alte materialele publicitare. In cazul in care cumparatorul nu este de acord, poate solicita acest lucru trimitand un e-mail in acest sens la adresa  office@agamedia.ro.

Conformitatea produselor

In cazul in care produsele / serviciile primite nu sunt conforme cu cele comandate, clientul are dreptul de a nu accepta si de a returna comanda, cu obligatia de a isi motiva hotararea in scris la office@agamedia.ro. De asemena, clientul poate returna produsul in termen de maxim 24 ore de la momentul primirii pentru vicii si neconformitati care nu au fost vizibile / evidente la momentul primirii comenzii, de asemenea cu obligatia de a isi motiva hotararea in scris la office@agamedia.ro. AGA Media va verifica produsul /serviciul si va raspunde clientului in termen de maxim 48 ore de la data primirii produsului returnat. In cazul refuzurilor neintemeiate sau al produselor comandate si neprimite sau al coletelor neridicate si returnate, AGA Media isi rezerva dreptul de a refuza pe viitor comenziile venite din partea respectivului client si de a mentiona numele clientului, adresa si valoarea comenzii pe “Lista neagra a clientilor de evitat” facuta publica pe site-ul nostru.

In cazul in care produsele au fost acceptate si nereturnate in 24 ore, Cumparatorul declara implicit ca produsele / serviciile au fost livrate/prestate in cantitatea si calitatea corespunzatoare, ca sunt conforme cu cele comandate, ca a luat la cunostinta de: caracteristicile produselor si/sau serviciilor, instructiuni de utilizare & garantia produselor AGA Media si instructiunile de montaj (daca este cazul) si ca nu are obiectii. Orice reclamatie ulterioara in acest sens nu va fi luata in considerare.

Garantii

AGA Media acorda pentru toate produsele vandute o perioada de garantie de 36 luni de la data facturii fiscale, cu exceptia urmatoarelor categorii de produse care nu beneficiaza de garantie: produsele si displayurile realizate din plastic precum si componentele din plastic ale celorlalte produse, printuri, personalizari, produse personalizate, tiparituri, materiale de printat, obiecte promotionale, accesorii, consumabile, materiale electrice sau ambalaje. Printurile beneficiaza de 36 luni garantie doar in cazul decolorarii. Garantia nu acopera uzura fizica normala a produselor.

Pentru detalii va rugam sa consultati “Instructiunile de utilizare & Garantia produselor AGA Media“.

NU se accepta returul produselor executate dupa specificatiile clientului sau produse distinct personalizate si nici produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

Transportul sau cheltuielile aferente produselor trimise pentru reparatii vor fi suportate de client.

Drepturi de autor (copyright)

Site-ul www.agamedia.ro este proprietatea AGA Media si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si Legilor privind Dreptul de Proprietate Intelectuala si Industriala.

Denumirea si formatul grafic / logo-ul AGA Media reprezinta marca inregistrata de catre AGA Media si sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor si de Legilor privind Dreptul de Proprietate intelectuala si Industriala. Domeniul agamedia.ro este detinut de catre AGA MEDIA

Reproducerea, imitarea sau folosirea fara acordul scris prealabil al AGA Media a marcii, site-ului, domeniului sau a numelui AGA Media precum si a oricaror elemente enumerate mai sus sunt strict interzise si se pedepsesc conform legilor in vigoare.

Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul www.agamedia.ro pe riscul propriu. In nici un caz, AGA Media, angajatii sai si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte, care pot rezulta prin: utilizarea sau accesarea / vizitarea site-ului, utilizarea informatiilor de pe site, utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare, pierderea produselor, orice alte prejudicii materiale, pierderea de date sau de program, prejudicii financiare sau orice alte prejudicii rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura. AGA Media nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii sale la un anumit moment sau a anumitor link-uri accesibile de pe site.

Desi au fost intreprinse toate eforturile posibile, exista posibilitatea ca informatiile, descrierea si caracteristicile produselor sa contina omisiuni sau erori. Toate aceste date sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de AGA Media, de angajatii sai sau de membrii retelei sale. Daca ati identificat o astfel de eroare sau omisiune va rugam sa ne-o semnalati la office@agamedia.ro.

In anumite situatii, accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Deoarece societatea care administreaza acest site isi desfasoara activitatea si vinde in principal in Romania, va sugeram sa consultati legislatia din tara de origine in cazul in care va aflati intr-o alta tara, societatea neasumandu-si raspunderea in acest caz.

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari, trimite comunicari, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator sau care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale AGA Media sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice / electorale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati AGA Media si partenerilor / afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul AGA Media si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Prin trimiterea de comunicari, declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral AGA Media sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile de dauna rezultate din informatia astfel transmisa.

Confidentialitatea informatiilor

Pentru a raspunde cererilor de informatii sau solicitarilor dumneavoastra sau pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii precum: denumirea societatii, numele reprezentantului societatii, adresa postala, adresa de e-mail, numarul de telefon de contact din partea societatii, datele de facturare, etc.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavoastra: adresa dumneavoastra de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat prin site-ul nostru, etc. Aceste informatii au scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite de site.

Datele utilizatorilor vor putea fi folosite de catre AGA Media numai in scopul declarat al acestui site. Daca nu se stabileste altfel, informatiile colectate in urma vizitarii site-ului sau a purtarii corespondentei electronice vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului ofertele solicitate, confirmarea comenzilor, informarile despre produse si promotii, etc.

AGA Media asigura masurile necesare protejarii confidentialitatii vizitatorilor site-ului. Totusi anumite date vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Comunicarea electronica

Prin vizitarea site-ului www.agamedia.ro, abonarea la newsletter sau trimiterea de e-mail-uri adresate AGA Media si prin folosirea sau cumpararea de produse se considera ca utilizatorul consimte cu privire la realizarea comunicarii in mod electronic. Astfel, prin vizitarea site-ului se considera ca utilizatorul consimte cu privire la primirea notificarilor ulterioare de la AGA Media in modalitate electronica, incluzand comunicari prin e-mail, anunturi pe site, etc. In cazul in care utilizatorul nu doreste a primi oferte, notificari sau informari din partea AGA Media, poate solicita acest lucru trimitand un e-mail in acest sens la adresa office@agamedia.ro cu titlul “DEZABONARE – Nu doresc informatii” sau apasati aici.

Newsletter-ele si informarile trimise de AGA Media pot fi retrimise (forward-ate) celor interesati, fara insa a opera modificari asupra continutului si structurii lor.

Persoanele care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa trimita e-cards, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi sau scrisori in lant, etc.

Securitatea informatiilor

AGA Media asigura securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Desi va intreprinde toate eforturile pentru a le combate si evita, AGA Media nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii din cauze independente, inclusiv dar fara a se limita la: orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, site-ul, virusi sau alte componente daunatoare existente pe serverul/serverele sau mailurile expediate de www.agamedia.ro, etc.

Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Drept aplicabil

Prezentele Termeni si conditii se supun legii romane. Limba prezentelor Termeni si conditii este limba romana. Eventualele litigii aparute intre AGA Media si clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Brasov.

Instructiuni de utilizare a produselor AGA Media

 1. Locatia de utilizare a produselor

– Produsele trebuie utilizate la interior, in incinte acoperite, ferite de praf, umezeala, curent si intemperii.

– Produsele se vor feri de surse de apa, foc, variatii bruste de temperatura (de exemplu se va evita pozitionarea standurilor in dreptul aparatelor de ar conditionat sau in dreptul ferestrelor).

– Produsele se vor amplasa in zone ferite, la distanta si inaltime rezonabila fata de persoane sau alte obiecte de care se pot atinge sau cu care pot interactiona in vreun fel.

 1. Montajul produselor (daca este cazul)

– Montajul se va face respectand instructiunile de montaj aferente fiecarui tip produs, de catre persoane cu experienta.

– Pozitionarea produselor se va face pe suprafete plane si nealunecoase.

– Pe parcursul montajului trebuie evita cutarea, zgarierea, fortarea, lovirea, etc. produselor.

– In cazul produselor electrice, inaintea conectarii, se va verifica conformitatea prizelor si/sau prelungitoarelor electrice la care se vor conecta produsele si se va asigura conformitatea acestora cu conditiile legale de folosire in siguranta (de ex: acestea sunt prevazute cu impamantare, nu au defectiuni, improvizatii, nu se vor conecta mai multe aparate la o sursa, etc). Se recomanda ca pe perioada folosirii, produsele electrice sa fie supravegheate in permanenta si deconectate de la reteaua electrica pe timpul noptii sau cand sunt lasate nesupravegheate.

– Produsele metalice, avizierele, sistemele de afisaj si toate produsele cu o greutate mai mare de 5 Kg se vor asigura de perete sau de podea pentru o mai mare stabilitate, daca este cazul.

 1. Intretinerea standurilor

– Produsele se vor curata periodic cu o carpa curata inmuiata intr-o solutie de curatat geamurile. Daca sunt urme de lipici se va folosi alcool etilic, o solutie pe baza de alcool etilic sau diluant.

– La curatarea produselor nu trebuie folosite substante si solutii abrazive sau cu praf abraziv!

– Cand nu sunt folosite, produsele trebuie pastrate in incinte acoperite, ferite de razele soarelui, de praf, fum, substante chimice, substante toxice, vibratii socuri fizice sau termice.

 1. Transportul produselor

– Transportul produselor se va realiza in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar.

– In situatia unor conditii dificile de transport (ex.: prin curier, avion, etc.), pe langa ambalajul original, trebuie adaugat material suplimentar de ambalare (folie cu bule, cutii carton, cutii de lemn, etc.) in vederea asigurarii unei protectii suplimentare.

– Manipularea coletelor trebuie facuta cu grija astfel incat sa se evite socurile fizice si loviturile.

 1. Garantia produselor AGA Media

– Vanzatorul acorda pentru toate produsele vandute o perioada de garantie de 36 luni de la data facturii fiscale, cu exceptia urmatoarelor categorii de produse care nu beneficiaza de garantie: produsele si

displayurile realizate din plastic precum si componentele din plastic ale celorlalte produse, printuri, personalizari, produse personalizate, tiparituri, materiale de printat, obiecte promotionale, accesorii, consumabile, materiale electrice sau ambalaje. Printurile beneficiaza de 36 luni garantie doar in cazul decolorarii.

– Garantia se acorda la punctul de lucru al Vanzatorului si este valabila numai pe teritoriul national. Costul trimiterii produselor la punctul de lucru al Vanzatorului si al returnarii acestora cade in sarcina cumparatorului.

– In cazul in care cererea de acordare a garantiei indeplineste conditiile de mai sus, Vanzatorul va avea dreptul de a repara sau inlocui produsul (sau partea componenta in cauza), responsabilitatea Vanzatorului fiind limitata doar la repararea sau inlocuirea produsului respectiv.

– In cazul solicitarilor nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea cheltuielilor de investigare a produsului reclamat a fi defect.

– Garantia se pierde la indeplinirea oricareia din conditiile de mai jos:

 • nerespectarea de catre cumparator a instructiunilor (fie verbale sau in scris) privind conditiile de transport, manipulare, montaj, utilizare, intretinere si pastrare;
 • standurile prezinta defecte cauzate de socuri fizice sau termice, conditii improprii de functionare, conditii de umiditate/caldura crescuta, utilizare in zone cu schimbari bruste ale temperaturii, in locuri cu vibratii, praf, fum sau substante chimice si toxice, neglijenta, uzura normala, deteriorare intentionata;
 • folosirea standurilor in afara cladirilor sau incintelor acoperite;
 • modificarea sau interventia asupra standurilor a persoanelor neautorizate de catre Vanzator;
 • folosirea standurilor in alt scop sau conditii decat cele pentru care au fost produse, etc.
 • pretul total al produselor nu a fost achitat pana la data scadentei.

– Vanzatorul nu va fi raspunzator pentru intarzierile in efectuarea sau esecul de a indeplini orice obligatie in raport cu produsele sale, in cazul in care intarzierea sau esecul se datoreaza unor factori ce nu pot fi controlati de Vanzator.

Termenii si conditiile serviciilor de montaj calificat

Unele produse AGA Media pot necesita servicii de montaj calificat pentru a putea fi utilizate conform scopului pentru care au fost produse. Printre produsele care pot necesita montaj se pot enumera, dar fara a se limita la acestea: casete luminoase, aviziere, sisteme de directionare, sigle volumetrice, pereti de forex personalizati, postere polipropilena, sisteme TRUSS, standuri expozitionale, inscriptionari auto, bannere, diverse materiale autocolante, diferite echipamente audio-video inchiriate, etc.

Cu exceptia situatiilor in care a fost mentionat in mod expres, serviciul de montaj calificat nu este inclus in pretul produselor. Vanzarea de catre AGA Media a produselor care pot necesita montaj nu implica obligatia sa de a realiza serviciul de montaj calificat aferent. La solicitarea clientului insa, AGA Media poate presta contra cost serviciul de montaj calificat, la o data ulterioara finalizarii produselor. Pentru aflarea datei finalizarii produselor, va rugam sa consultati sectiunea „Termen productie” din cadrul descrierii fiecarui produs, precum si confirmarea de comanda primita din partea AGA Media.

 1. Tariful serviciului de montaj calificat

– Tariful aferent serviciului de montaj calificat se va stabili, in prealabil, de catre reprezentatul AGA Media in functie de locatie, natura, durata si complexitatea lucrarii. Pentru locatii din afara Brasovului, reprezentatul AGA Media va stabili si un tarif de deplasare. Ambele tarife se vor comunica clientului.

Comanda aferenta serviciului de montaj se considera acceptata numai dupa aprobarea de catre client a celor doua tarife si dupa efectuarea platii prin una din modalitatile de plata agreate de AGA Media.

– Serviciul de montaj calificat aferent unei comenzi/facturi se efectueaza o singura data si la o singura adresa. Pentru montaj la adrese multiple, va rugam sa contactati reprezentantul de vanzari AGA Media pentru o oferta de pret.

– Amanarea sau anularea unei comenzi efectuate poate fi facuta inaintea datei stabilite pentru montaj, cu minim 1 zi lucratoare pentru locatii din Brasov si cu minim 2 zile lucratoare pentru locatii din provincie.

– In situatia anularii unei comenzi efectuate cu respectarea prevederilor de mai sus inaintea datei stabilite pentru montaj, AGA Media este exonerata de obligatia prestarii serviciului de montaj si va returna contravaloarea comenzii din care se vor deduce insa cheltuielile bancare si cheltuielile deja realizate in vederea pregatirii serviciului de montaj (printre care se pot enumera, dar fara a se limita la acestea: achizitia de materiale si consumabile, efectuarea de printuri, achizitia serviciilor necesare in vederea pregatirii montajului, etc.). Returnarea sumelor cuvenite se va face in maxim 5 zile lucratoare.

– In situatia in care amanarea sau anularea unei comenzi efectuate survine in afara intervalului mai sus mentionat, AGA Media este exonerata de obligatia prestarii serviciului de montaj precum si de obligatia de a returna contravaloarea serviciului de montaj si deplasare.

– Efectuarea unei comenzi de servicii de montaj calificat dupa anularea unei alte comenzi, este o comanda noua care se considera separat.

– Tarifele pentru montaj si deplasare mentionate mai sus sunt valabile DOAR PE TERITORIUL ROMANIEI. Pentru servicii de montaj si deplasare in alte tari, va rugam contactati reprezentantul de vanzari AGA Media.

 1. Data si durata serviciului de montaj calificat

– Montajul se poate efectua doar dupa efectuarea comenzii si finalizarea produselor. Se va stabili, in prealabil, data montajului intr-o zi lucratoare agreata atat de catre client cat si de catre reprezentatul AGA Media.

– AGA Media nu asigura montajul la o anumita ora; montajul se poate realizeaza pe parcursul unei zile lucratoare, in intervalul orar 09.00-18.00.

– Realizarea montajului intr-un anumit interval orar sau evitarea unui anumit interval orar se poate incerca in limita posibilitatilor, in functie de graficul intern de livrari si nu se constituie in nici un fel intr-o obligatie pentru AGA Media sau angajatii sai! AGA Media nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru eventuale pierderi materiale, de imagine sau de orice alta natura care ar putea decurge din aceasta.

– In situatia in care, din motive neimputabile AGA Media, montajul nu se poate finaliza sau realiza la data stabilita, acesta se va amana pentru o data ulterioara. AGA Media nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru eventuale pierderi materiale, de imagine sau de orice alta natura care ar putea decurge din aceasta.

– AGA Media asigura efectuarea montajului doar in conditiile comunicarii in prealabil a datelor necesare montajului precum: adresa de livrare, numar de telefon persoana de contact, etc.

 1. Serviciul de montaj calificat

– Pentru desfasurarea in bune conditii a serviciului de montaj, clientul are obligatia de a asigura la locatie, prezenta unui reprezentant care poate oferi datele necesare montajului si care poate face receptia produselor si serviciului de montaj calificat comandat. Pentru operativitate si desfasurarea livrarii in bune conditii, solicitam furnizarea numarului de telefon al reprezentantului clientului.

– Pentru desfasurarea in bune conditii a serviciului de montaj calificat, clientul are obligatia de a lua cunostinta si de a asigura la locatie respectarea urmatoarele conditii:

 • montajul se realizeaza la interior, in incinte acoperite, ferite de praf, umezeala, curent si intemperii;
 • spatiul in care se efectueaza montajul trebuie sa fie eliberat inaintea sosirii echipei de montaj.
 • elementele pe care se monteaza produsul trebuie sa se afle la adresa precizata in comanda la data programata pentru efectuarea montajului;
 • orice schimbari ale configuratiei stabilite pentru montaj se pot accepta cu cel putin 1 zi lucratoare inainte de data stabilita pentru montaj;
 • in situatia in care se aplica folii autocolante, suprafetele supuse operatiunii de colantare trebuie sa fie curate, degresate si fara asperitati;
 • locatia produselor care se doresc montate trebuie sa fie in zone ferite, la distanta si inaltime rezonabila fata de persoane sau alte obiecte de care se pot atinge sau cu care pot interactiona in vreun fel;
 • in cazul produselor electrice, montajul nu include racordarea la reteaua de energie electrica. Clientul trebuie sa asigure conformitatea prizelor si/sau prelungitoarelor electrice la care se vor conecta produsele cu conditiile legale de folosire in siguranta (de ex: acestea sa fie prevazute cu impamantare, nu au defectiuni, improvizatii, nu se vor conecta mai multe aparate la o sursa, etc). Este recomandabil ca pe perioada folosirii, produsele electrice sa fie supravegheate in permanenta si deconectate de la reteaua electrica pe timpul noptii sau cand sunt lasate nesupravegheate;
 • in cazul in care solicita suspendarea produselor pe perete, clientul are obligatia de a informa reprezentantul AGA Media la momentul comenzii cu privire la structura peretelui. Anumite produse cu o greutate mai mare nu se monteaza pe rigips;
 • echipa de montaj AGA Media nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste rezistenta elementelor (pereti, stalpi, podea, etc.) pe care se efectueaza montajul, calitatea instalatiilor electrice, a accesoriilor folosite etc.;
 • produsele metalice, avizierele, sistemele de afisaj si toate produsele cu o greutate mai mare de 3Kg trebuie asigurate de perete sau de podea pentru o mai mare stabilitate, daca este cazul;
 • clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii echipei de montaj AGA Media cat mai aproape de calea de acces la locatie si respectiv accesul la scari sau lift;
 • echipa de montaj nu are obligatia sa transporte produsele care fac obiectul montajului daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.);
 • clientul are obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.

– In situatia in care echipa AGA Media a incercat realizarea montajului si acesta nu a putut fi realizat din motive imputabile clientului (printre care se pot enumera, dar fara a se limita la acestea: lipsa reprezentantului clientului la locatie, imposibilitatea contactarii telefonice a acestuia pentru relatii, refuzul sau neputinta acestuia de a oferi datele necesare, refuzul acestuia de a face receptia produselor si serviciului de montaj sau de a semna documentele insotitoare, neasigurarea conditiilor mentionate mai sus pentru efectuarea montajului in bune conditii, lipsa de la locatie a bunurilor pe care se va face montajul, etc.), AGA Media este exonerata de obligatia montajului si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru eventuale pierderi materiale, de imagine sau de orice alta natura care ar putea decurge din aceasta. In aceste conditii, obligatia AGA Media de realizare a montajului se considerata indeplinita, iar sumele platite pentru montaj si deplasare nu se vor returna. In cazul in care produsele aferente comenzii si montajului nu au fost preluate, acestea vor fi disponibile la locatia AGA Media de unde clientul le poate prelua in timpul programului de lucru, insa nu mai tarziu de 10 zile de la data finalizarii produselor. Dupa aceasta data, AGA Media va percepe taxa de depozitare de 0,1 %/zi din valoarea produselor neridicate si le va putea depozita la alegerea sa, pe cheltuiala si pe riscul clientului. O noua livrare sau montaj se pot realiza contra cost, cu acordul partilor la o data ulterioara in limita posibilitatilor.