Project Description

Bannere Publicitare

Pentru orice campanie de proportii, afisarea stradala este un “must”, iar AGA Media vine in strijinul nevoilor dumneavoastra cu cea mai buna oferta pentru print banner outdoor indiferent de materialul dorit: banner (frontlit), mesh, whiteback, autocolant PVC, blockout, backlit sau window graphics. Printul se realizeaza cu ecosolvent, pe materiale de cea mai buna calitate, cu insertii de carbon, rezistente la orice fel de intemperie.

Bannerele publicitare pot fi printate la 720 DPI print outdoor, 1440 DPI print outdoor.

Panourile publicitare din bannere frontlit includ (la cerere) urmatoarele finisari: tiv si capse la 100cm. Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase va rugam contactati-ne. Bannerele sunt printate pe masini Konica, Mimaki sau Canon – calitatea printului este foarte mare.

Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita insa latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2M la 720DPI sau 1,6M la 1440DPI. Fasiile de banner printate se sudeaza cu un utilaj special garantand atat un aspect calitativ la imbinare cat si rezistenta foarte ridicata.

Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (banere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), bannere stradale, copertine, etc.

ATENTIE: Discountul de 10% pentru comenzile online se aplica doar la bannerele ce includ finisari (tiv si capse).

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?