Litere volumetrice Buzău

Confectionam Literele volumetrice luminoase in toate  dimensiunile si formele. Literele volumetrice luminoase se  realizeaza din materiale diferite si pentru toate domeniile de utlizare  sunt produse publicitare cu efect deosebit la distanta sau variante  decente pentru interiorul oraselor si monumentelor.

Astfel veti reusi sa creati un impact vizual major asupra afacerii  dumneavoastra, atat ziua cat si noaptea.

Realizarea literelor luminoase necesita o elborare a prealabila a proiectului pana la cele mai mici detalii.

Forma literelor se creaza manual, cu ajutorul unor sabloane si a graficii in format vectorial, furnizata de dvs., sau creata de noi, in stansa colaborare cu departamentul de grafica.

In functie de forma si de tipul de confectionare, literele volumetrice pot fi:

LITERE VOLUMETRICE CU FATA DIN PLEXIGLAS

LITERE VOLUMETRICE HALOU

LITERE VOLUMETRICE TUB SPECTRAL

Partea din fata a literelor volumetrice luminoase este realizata din stiplex de 3 – 4 – 5 mm, debitat si frezat la router in forma literelor. Acesta se decoreaza cu autocolant translucent, in functie de culoarea dorita.

Partea din spate se realizeaza din komacel (PVC) de 10 mm, de asemenea, debitat si frezat la router in aceeasi forma ca si partea din fata.

Profilele laterale se pot realiza din aluminiu ALS de grosime 1 mm, cromate sau nu, sau din komatex (PVC exapandat, cu structura celulara fina) de 3 – 4 mm, modelate prin termoformare, decorate cu autocolant.

In functie de preferintele dvs. literele volumetrice luminoase pot avea si un efect de halou in spatele lor.

In acest caz, nu se mai monteaza partea din spate a literei. Partea din fata nu se mai confectioneaza din stiplex pentru a putea trece lumina, ci din material de PVC, opac, difuzarea luminii urmand a se face prin spate, creandu-se efectul de halou.

LITERE VOLUMETRICE POLISTIREN

Producem la comanda o gama foarte variata de litere  volumetrice polistiren 3D din polistiren  expandat de 3, 5 sau 10 cm , au un aspect impecabil si este  modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice  alt text iese in evidenta. Insa exista multe alte variante de   litere volumetrice neluminoase, cum ar fi: Litere  volumetrice din komatex, plexiglas, aluminiu, alama

Confectionam litere volumetrice din polistiren, forex sau  aluminiu.

Polistiren extrudat sau expandat – au greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp,
montaj facil si cel mai bun pret pentru volumetrie.

Materiale dure tip: plexiglas, tabla de aluminiu, dibond – rezistenta si calitate deosebite

Literele volumetrice pot fi utilizate cu succes la semnalizarea salilor de receptie, a salilor de conferinte sau a showroom-urilor. Pentru outdoor, pot fi folosite la semnalizarea fatadelor de cladiri si a rooftop-urilor. În acest sens, literele volumetrice polistiren pot fi dispuse pe structura metalica sau pe riflaj de aluminiu. Impact Vision realizează, de asemenea, conceptul grafic pentru litere volumetrice, simulari 2D si 3D, memoriul tehnic din dorinta de a-si ajuta cât mai mult clienti. Firma ofera transport, instalare si mentenanta peste tot în tară.

Impact vision ofera consultanta, adaptandu-si serviciile la nevoile si posibilitatile clientilor. Materialele folosite pentru productia publicitara sunt de cea mai bună calitate. Acestea sunt rezistente la variatiile de temperatura, la umezeala si la razele UV, astfel că vor avea o rezistentă îndelungată, iar clientii se vor bucura de acestea o perioadă mare de timp.

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?