CUM COMAND

Puteti comanda produsele sau serviciile dorite alegand una din urmatoarele variante:

1. ne trimiteti comanda pe e-mail la agamedia@yahoo.ro sau office@agamedia.ro mentionand: datele dvs. de contact, datele de facturare, adresa de livrare, produsele si cantitatile dorite, informatii referitoare la trimiterea machetei (daca este cazul). Pentru clientii aflati in afara orasului Bucuresti si pentru care livrarea se face prin intermediul curierului, este necesara completarea si trimiterea unui formular de comanda.

2. comanda direct pe site urmarind instructiunile de mai jos:

– alegeti produsele dorite si adaugati-le la comanda

– pentru a vizualiza produsele din comanda, urmati linkul “Procesare comanda” din sectiunea “Comanda dvs.” din coltul din dreapta sus al siteului

– pentru a trimite comanda, apasati butonul “Finalizare Comanda” din cosul de cumparaturi

– completati datele solicitate din pagina de “Procesarea comenzii”: date de contact, date de facturare, adresa de livrare, etc.

– alegeti modalitatea de plata: cu ordin de plata sau cu numerar la livrare

– introduceti eventualele instructiuni speciale daca este cazul (precum solicitare bun de tipar, etc.)

– cititi “Termenii si Conditiile” si bifati daca sunteti de acord (acordul cu termenii si conditiile este obligatoriu pentru procesarea comenzii pe site)

– apasati butonul “Finalizati comanda”

Dupa trimiterea comenzii, veti putea vizualiza factura proforma si veti primi pe e-mail detaliile comenzii.

Dupa receptionarea comenzii, veti primi o confirmare de comanda cu detaliile specifice realizarii acesteia: disponibilitatea stocului si/sau termenul de productie necesar pentru finalizarea produselor, suma si modalitati de plata, livrare, termen de livrare sau alte informatii dupa caz, necesare pentru derularea comenzii. O comanda se considera acceptata atunci cand este trimisa o confirmare electronica (e-mail) explicita de comanda din partea societatii catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Comunicarile necesare aflarii detaliilor necesare onorarii unei comenzi nu se considera confirmare electronica. In situatia in care S.C. Aga Media S.R.L nu confirma comanda, aceasta se considera neacceptata.