AGA Media produce si comercializeaza  Bannere Publicitare personalizate la preturi foarte mici

BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cat mai multor persoane, comunicandu-le astfel un mesaj eficient.

BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN

Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (bannere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), banner stradal, copertine, etc.

BACKLIT BANNER

Diferenta intre bannerele frontlit si bannerele backlit este ca cel frontlit se lumineaza din fata, iar cel backlit se lumineaza din spate.

BACKLIT BANNER

Din bannere backlit se produc: casete luminoase cu fata din banner, lightbox-uri, display-ere iluminate din spate, etc. Bannerele backlit sunt alegerea ideala pentru producerea diferitelor semne printate si iluminate din spate.

BANNER PUBLICITAR ECONO

Panourile publicitare din bannere frontlit includ (la cerere) urmatoarele finisari: tiv si capse la 100 cm. Bannerele au o grosime standard de 420gr/mp.

BANNER PUBLICITAR ECONO

Pentru bannere mai groase va rugam solicitati produsul Banner Heavy Duty. Bannerele sunt printate pe masini Konica, Mimaki sau Canon – calitatea printului este foarte mare.

Performantele AGA Media Printing Division

Intr-o lume in care toata lumea cauta cea mai ieftina metoda de publicitate, AGA Media, ofera clientilor sau o varietate foarte mare de produse si instrumente prin care promovarea produsului dvs.poate fi efectuata la costuri si cu un efort minim.

Print 97%
Design 85%
Disponibilitate 80%
Calitate 99%
Livrare 48h 95%

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?