Decorari Autocolant Satu Mare, Inscriptionari Vitrine Satu Mare

Inscripționările vitrinelor cu autocolant, oferă magazinului, biroului sau spațiului comercial al dumneavoastră un aspect personalizat in ton cu Domeniul dumneavoastră de activitate.

Indiferent dacă promovați magazinul dvs. Sau pus si simplu cereați un efect Visual graphic in vederea promovării, delimitării spațiului comercial, vitrine, standuri, casete luminoase, diferite semne, decorări de vitrine, expuneri diverse, aveți mai multe variante de inscripționare a unei vitrine comerciale prin autocolante speciale adecvate fiecărei suprafețe.

Folosim folii autoadezive autocolant specifice fiecărei suprafața de inscripționat flexibile pentru bannere, copertine, automobile, camioane, vitrine, fata de magazine, standuri expoziționale, decorațiuni interioare cu autocolante speciale etc

Decorarea vitrinelor diferitelor spatii comerciale se face pentru a atrage atentia asupra locației, sau asupra unor anumite produse sau servicii, reduceri, sau promoții.

Inscripționarea se poate face fie cu autocolant printat, cu o anumita grafica, cu imagini, sau diferite degradeuri ce au rol estetic, fie cu autocolant brut.

In cazul in care se dorește decorarea cu autocolant brut, trebuie ținut cont de faptul ca acesta se găsește într-o gama larga de culori. Personalizarea se face prin tăierea materialului la cutter-plotter, in funcție de textele sau grafica ce se dorește montata.

Pentru a se putea ajunge la produsul finit, ce va reprezenta conturul, in cazul imaginilor, sau literele in sine, in cazul textelor, este nevoie de o grafica vectoriala. Layout-ul se realizează de către departamentul nostru de grafica sau o primim de la dvs. in formatul vectorial.

De asemenea, in cazul autocolantului printat si acesta se poate tăia pe contur la cutter-plotter, pentru efecte suplimentare.

Pentru o mai buna iluminare interioara a spațiului comercial, clienții care doresc decorarea integrala a vitrinelor, pot folosi window-graphic, printat cu grafica care se dorește.

Este o folie autocolanta cu un grad de transluciditate a luminii in proporție de 60%.

Este destinat aplicării pe geamurile autoturismelor si al vitrinelor de magazine.

Calitatea de transluciditate a luminii permite celor din interior sa aibă o buna luminozitate, iar celor din exterior sa vizualizeze reclama imprimata pe folia windowgraphic.

In cazul aplicării pe mașini, acest tip de autocolant se folosește pentru a întregi grafica cu care a fost decorata respectivul autoturism, astfel încât sa nu se aplice pe geamuri autocolant opac, ci aceasta folie semitransparenta, pentru a permite vederea traficului din interior spre exterior.

Fiind o folie autocolanta cu destinație outdoor, aceasta se imprima cu cerneala pe baza de solvent sau Eco solvent.

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?