Bannere Publicitare Brasov, Mesh-uri stradale, Printuri Outdoor de mari dimensiuni

Bannere pot fi utilizate atât pentru aplicații de interior și de exterior, inclusiv în punctele de vânzare, decor de brand corporate, bannere promoționale, mesaje, sport, evenimente, retail și multe altele.

La AGA Media putem printa bannere de toate dimensiunile și culorile, chiar și pentru aniversari, decorațiuni interioare sau alte evenimente.

Noi vă permit să alegeți dintr-o gamă largă materiale banner și totodată oferim finisaje care se potrivesc cel mai bine cererii dumneavoastră și mediului sau locului în care sunt .

 

Solicita acum informatii prin email

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Compania:

  CUI firmă:

  Cantitate:

  Grafică:

  Montaj:

  Termen de livrare:

  Modalitate de livrare:

  Modalitate de contact:

  Subiect:

  Mesaj:

  Cum ați auzit de noi?

  Imprimarea banner

  Putem oferii următoarele produse banner:

  Banner Cover

  comercial1Premiera unui film, eveniment sportiv, dansuri școlare sau orice alte evenimente, pot folosi pentru materialul Banner Cover pentru a asigura vizibilitatea sponsorilor sau a titlului evenimentului, atât în fotografiile făcute de participanți cât și în filmările televiziunilor. Să vedem ce putem face pentru tine sau pentru evenimentul tău!

  Backlit

  Bannere backlight sunt foarte bune pentru iluminare din spate în cadrul panourilor montate pe clădiri, material des utilizat în construcția de firme luminoase, construirea de placi de meniu iluminate din spate, semne de siguranță, și multe altele. Utilizarea de bannerelor iluminare din spate, adică backlight atrage atenția asupra banner-ul și țintește publicul interesat, acesta percepând bannerul respectiv drept un produs în sine, nu o forma de publicitate.

  Canvas

  Ca material tradițional pentru artiști din trecut, durabilitatea și eficiența pânză rămâne cu adevărat păstrata și în ziua de azi. Materialul nostru este rezistent la apa, la acțiunea greutăților oferind clientului o serie de avantaje fata de materialele improvizate sau neadecvate procesului de imprimare.

  outdoor3Banner Cu două fețe

  Restaurante, muzee și primării sunt trei exemple solide de locuri în care bannerul printat față-verso produce impactul necesar acoperirii audientei necesare. Daca doriți sa faceți reclama unui eveniment, locații, unui produs sau unei asociații, bannerul printat pe ambele fete este varianta cea mai buna de publicitate outdoor.

  Banner De interior

  In magazine, în mall-uri sau în restaurante, bannerele de interior, reprezinta metoda perfecta de a face reclama unui produs, serviciu sau eveniment. Care este diferența dintre bannerele outdoor si cele indoor? Calitatea de print și claritatea de print a bannerului respectiv. Bannerele indoor, adică bannerele de interior, sunt printate la o rezoluție mult mai mare fata de bannerele de exterior.

  Banner de exterior

  Ca si in cazul bannerelor de interior, bannerele de exterior, pot promova locația, afacerea sau produsul dorit, însă in acest caz către o plaja mult mai larga de clienți. Diferența dintre bannerele de interior si cele de exterior in acest caz este următoarea: bannerele de exterior, sunt mul mai rezistente la intemperii, calitatea de print este una relativ scăzută datorita faptului ca ele sunt așezate la înălțime la nivele mult mai înalte.

  outdoor8Bannere evenimente locale

  Indiferent dacă conduci pe un bulevard sau mergi pe jos intra-un campus universitar, bannerele ce promovează evenimentele locale iți pot sării în ochi și pot fi văzut mult mai ușor, prin prisma faptului ca acestea sunt așezate în locuri special amenajate. Orașele folosesc acest spațiu pentru a comemora evenimente speciale și pentru promovarea evenimentelor locale.

  Bannere curse sportive/Finiș line Banner

  Nimic nu este mai plăcut decât sa participi la o cursa sportiva, însă în cazul oricărei curse sportive, bannerele de la linia de finiș au un rol atât emoțional cât și indicativ, atât pentru atleți cât și pentru spectatori.

   

  Ești gata sa primești o cotație gratuita? Vă rugăm sunați-ne la +4-0773-84-00-64  sau să completați formularul online pentru o cotație de preț gratuita. Reprezentanții AGA Media sunt fericiți să va ajute și nu există nici o obligație în urma eliberării cotației de preț; Contactați-ne acum!