Promotia anului

La comenzi mai mari de 1000 euro (inclus tva) primesti din partea noastra serviciul de grafica publicitara GRATUIT

Portfolio

Home > Portfolio
­

Colantari Auto si Inscriptionari Auto

Colantari Auto si Inscriptionari Auto Colantari Auto si Inscriptionari Auto profesionale pentru orice model si dimensiune: colantari taxi, inscriptionari taxi, tuning exterior si interior (carbon 3m, negru mat, negru lucios, color si combinatii de culori). Colantare integrala sau partiala in orice culoare, imagini si texte, colanatari masini raliu si firme. 

Firme Luminoase si Casete Luminoase

,

Firme Luminoase si Casete Luminoase Casete luminoase si firme luminoase la pret avantajos, trimite detaliile proiectului tau la adresa de email office@agamedia.ro si comanda acum casete luminoase sau firme luminoase la preturi mici  Descopera ofertele noastre pentru casete luminoase si firme luminoase! 

Personalizare baloane heiu, produse şi materiale promoţionale

, , , , ,

Imprimare serigrafică pe baloane latex, până la 8 culori (full colour CMYK), pe una până la cinci feţe ale balonului, cu o capacitate mare de producţie, imprimare serigrafică pe baloane tip folie, o culoare pe una sau două feţe, imprimare pe materiale promoţionale – serigrafie, tampografie, transfer termic, tipar digital, gravură

Inscriptionari Auto

, ,

Inscriptionari auto

Personalizari cu autocolant

Produs publicitar obtinut prin aplicarea de folie autoadeziva profesionala (autocolant) pe suprafata autovehiculelor sau a vitrinelor.

AGA Media va propune urmatoarele tipuri de personalizare:

1) inscriptionare: aplicarea de autocolant culori liniare prelucrata la cutter plotter

Pret inscriptionare auto: 12Euro/mp

2) decorare: aplicarea de autocolant printat policromie protejat prin laminare.

Pret decorare auto: 17Euro/mp

3) personalizare mixta: se realizeaza prin aplicarea atat a […]

Bannere montate la inaltime

, , , , , , , , , , , , , ,

Bannere montate la inaltime
Oferim o gama larga de servicii, printre care si servicii publicitare de montaj de bannere publicitare, indiferent de inaltime, forma sau locatia unde vor fi montate.

 

Solicita acum informatii prin email

 

Bannere Stradale Publicitare

, , , , , ,

Bannere Stradale Publicitare

Iata si cateva produse pe care ne axam banner publicitar, mesh-uri de mari dimensiuni, autocolante pentru vitrine, autocolante pentru masini si derivatele acestor produse.

Bannerele noastre sunt imprimate cu vopseluri rezistente la apa și la condiții meteorologice nefavorabile. La cererea clienților nostrii, ele pot avea tiv, capse și găuri de vânt.

PVC-ul este principalul material din […]

Mape de Prezentare

, , ,

Mape de prezentare
Mape de prezentare personalizate. Cu buzunar stantat sau fara mapele de prezentare au un succes garantat. Le poti personaliza dupa bunul plac cu un cotor de 0.5 cm sau 1 cm.

Reprezinta cea mai buna alegere pentru a depozita toate documentele necesare in cadrul unei prezentari, sedinte, consiliu sau orice alt eveniment.

Comercializam mape personalizate […]

Agentie de publicitate

, ,

Agentie de publicitate
Agentiile de publicitate creaza majoritatea reclamelor si reprezinta inima industriei publicitare. Totusi unele companii, au propriile departamente de publicitate ce functioneaza similar unei agentii. Dezvoltarea, productia si plasamentul unei singure reclame poate fi un proces care consuma mult timp si implica un mare numar de persoane cu o mare varietate de aptitudini si […]

Web Design www.moveclub.ro

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cum in ziua de azi totul este online,absolut orice afacere inainte de a avea un sediu trebuie sa detina un website bine facut.

Precum afacerea asa si site-ul. Imaginea unui business tine foarte mult si de Web Design-ul siteului de prezentare. Tocmai din aceasta cauza inainte de a demara un business, asigurate ca ai ales agentia […]

Web Design Brasov www.templepub.ro

, , , , , , , , , , , , , ,

Proiectul celor de la Temple Pub Brasov, a fost un proiect de web design de o amploare foarte mare.

Clientul a dorit ca websiteul sa fie divizat in 3 parti esentiale:

Livrari Temple Pub
Clubul in sine unde au loc evenimentele
Pagina de start de unde clientul sa aleaga ce website sa acceseze

Un Web Site ca acesta […]