Odorizante Auto Personalizate

Producem odorizante personalizate fata-verso cu un numar nelimitat de culori(policromie). Printarea se face direct pe carton ceea ce ofera un miros puternic si persistent. Toate la cele mai bune preturi de pe piata.

Producem si tiraje mici incepand de la 200 de bucati! Nu percepem costuri suplimentare daca doriti fata-verso diferit! .

Grafica se realizeaza gratuit dupa indicati iar dumneavoastra !

De ce odorizantele personalizate este un mijloc de promovare inteligent si ieftin? Numele firmei, datele de contact, sigla sau o poza adecvata vor fi tot timpul in fata clientului si a pasagerilor acestora. Cu siguranta atunci cand vor avea nevoie de serviciile sau produsele dumneavoastra vor reveni. Expertii au concluzionat ca simtul olfactiv trezeste imediat o amintire si genereaza un flashback puternic. Pe timp de criza investeste inteligent in promovare pentru ca afacerea ta sa prospere !

Lista parfumuri: Guma Turbo Liliac, Pin, Antitabac, Ocean, Lavanda, Tei,Floral, New Car, Margaritar, Portocala, Lamaie, Capsuni, Ice, Aqua Marine, Vanilie, Mar cu scortisoara, No Smoke, Fresh, Alpine, Mediteranean, Indian Dream, Dinamic, etc.

Parfumuri Premium: Guma Frutto, Black Code, Cool Water, Copacabanna, Red sensation. Parfumurile din gama premium au un cost suplimentar de 0.1 bani/bucata.

Parfumul

Importat din Olanda, de la unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial.
Arome persistente datorită unui mix dezvoltat special pentru o evaporare treptată, fără afectarea în timp a culorilor şi ambalajului.

Cartonul

1,5 mm grosime, 750 gr/mp

Imprimare

Culori clare, vii şi rezistente în timp
Coduri Pantone® pentru respectarea identităţii companiei.

Forma

Peste 100 forme existente, orice alta formă se poate executa pe bază de comandă

Rapiditate

Stoc de materie primă pentru comenzi de până la 500.000 buc.
Capacitate mare de producţie

Ambalare individuală în pungi de plastic transparent.

  

 

Daca sunteti interesat de oferta noastra va rugam sa ne contactati pentru a primi gratuit cele 5 mostre personalizate. Va garantam cel mai bun raport calitate/pret de pe piata! Va multumim!

 

Solicita acum informatii prin email

    Numele *

    E-mail*

    Subiectul

    Mesaj