Bun Venit la AGA Media!

AGA Media este o agentie publicitara cu department propriu de productie publicitara.

  • AGA Media este o agentie de publicitate full-service cu capital integral romanesc infiintata in 2011.

    Suntem o agentie inovativa si orientata catre rezultate. Oferim la timp conform obiectivelor clientului, servicii precum campanii integrate de marketing, consultanta de management si marketing, creatie, online, media, productie publicitara si BTL. Ideile creative sunt prieteni nostrii cei mai buni. Aceasta este, totusi, numai suprafata, in spatele ei sta strategia care duce la rezultate. Munca noastra este bazata pe oameni si preturi joase. Suntem constienti ca fara o publicitate ieftina si de calitate, clientul nu ar revenii.

  • AGA Media va ofera toate categoriile de sisteme de expunere si obiecte promotionale precum si posibilitatea personalizarii acestora:

    banner, mesh, firme luminoase, sisteme de expunere, roll-up, pop-up, pliante, serevetele personalizate, chibrituri personalizate, brichete personalizate, pixuri personalizate, site-uri web, promovare seo si multe altele

Cum gandim?

Misiunea si viziunea noastra sunt rezultatul experientei acumulate in intervalul de timp scurs de la infiintarea firmei si pana in prezent. In tot acest timp am invatat sa respectam clientul si sa oferim acestuia cele mai bune solutii, produse si servicii publicitare, astfel incat rezultatele concrete la nivelul afacerilor acestuia sa nu se lase asteptate.
Firma noastra acopera partea de imprimante format mare cu cerneala low-solvent in care intra imprimantele HP Designjet 8000S, HP Designjet 9000S si HP Designjet 10000S, precum si imprimantele hibrid din seriile HP Designjet 35000 si HP Designjet 45000 cu cerneala UV. De asemenea suntem bine pusi la punct si la Serigrafie, Transfer serigrafic, Tampografie, Broderie, Gravare laser, Gravare cu CO2, Gravare cu diamant, Sublimare, Etichetare volumetrica, Embosare, Transfer digital, Imprimare digitala.
AGA Media Romania Communications furnizeaza servicii de design grafic pentru web (web design, optimizare web), tipar si print, presa, indoor si outdoor.
Indiferent de suportul media, oferim servicii profesionale de design pentru atingerea obiectivelor de marketing si comunicare. Echipa noastra de designeri are experienta in toate tipurile de design, fie ca este vorba de web design, insert de presa, tipar, print de interior sau exterior, stand expozitional sau eveniment.

Protofoliul de web design al agentie de publicitate AGA Media Romania Communications
WEB DESIGN , CONCEPT PUBLICITAR , WEBSITE DESIGN , CAMPANII ONLINE
Gindim si producem solutii web eficace, capabile sa comunice si sa promoveze valorile corporative sau de brand, realizam solutii online standard W3C.
Creatie si dezvoltare de concepte publicitare, design grafic si tipar
GRAFIC & PRINT DESIGN , DESIGN GRAFIC , DESIGN PENTRU TIPAR , INSERT DE PRESA
Concepem si realizam solutii grafice pentru tiparituri, materiale indoor si outdoor, pentru elemente de semnalistica, standuri de prezentare.
Productie publicitara indoor si outdoor
INDOOR SI OUTDOOR , DESIGN INDOOR , DESIGN OUTDOOR , PRODUCTIE PUBLICITARA

Misiunea AGA Media Romania Communications nu vizeaza, intr-o maniera care sa primeze, ratiuni de natura financiara. Noi ne dorim sa devenim agentia de publicitate care sa seteze noi standarde in marketingul online si care sa redefineasca publicitatea clasica. Dorim sa ne etalam valoarea prin reusitele clientilor nostri, dorim ca eforturile noastre sa se materializeze in rezultate lor.

Misiunea AGA Media Romania Communications este aceea de a aduce plusul de valoare necesar oricarui client pentru a se impune pe piata pe care activeaza.

AGA Media Romania Communications – „Your own advertising factory!”

Iata ce putem:

Web Design 98
Productie Publicitara 95
Design Grafic 85
Produse Personalizate 75

Clienti