Birou si Instrumente de Scris

Home > Produse Personalizate > Birou si Instrumente de Scris

Birou și Instrumente de Scris

INSTRUMENTE DE SCRIS PERSONALIZATE

Pixuri metalice, seturi de scris, creioane și truse de desen personalizate prin gravura laser sau mecanica, în functie de material.

Instrumentele de scris personalizate prin gravura reprezinta eleganta și rafinamentul unui cadou pentru partenerii de afaceri sau pentru promovarea calității oferite de firma ta.

Orice pix, stilou, creion sau trusa de scris făcuta cadou are un impact deosebit, dar atunci când este din metal personalizat prin gravura, impactul este mult mai puternic.

Promovează-ti afacerea prin obiecte promoționale de calitate.

Pixuri ballpoint
Campanie marketing eficiente includ întotdeauna și instrumente de scris personalizate, cel mai des folosite fiind pixurile promoționale.
Pixuri rollerball
Pixurile promoționale rollerball suporta multiple metode de personalizare pentru promovarea brand-ului dvs si devin articole promoționale eficiente.
Pixuri cu gel
O campanie de marketing include frecvent pixuri cu gel personalizate și sunt cadourile promoționale cel mai des oferite clienților si partenerilor fiecărei companii.
Pixuri & stilouri corporate
Un semn al distincției companiei este cadoul business promoțional, un exemplu fiind seturile de pixuri și stilouri corporate personalizate conform exigentelor brand-ului.
Pixuri multifuncționale
Un pix multifuncțional promoțional, ballpoint sau rollerball, personalizat cu logo-ul companiei dvs., este un cadou promoțional foarte apreciat.
Pixuri eco
Pixurile promoționale ecologice, personalizate cu logo-ul dvs., transmit mesajul potrivit și arata grija pentru protecția mediului înconjurător.
Creioane
Desenați o identitate bine definita a imaginii dvs. cu seturi de creioane personalizate pentru angajații și clienții companiei sau copiii acestora.
Markere evidentiatoare
Markerele și evidentiatoarele personalizate, în diverse forme și culori, pot fi utilizate drept cadouri promoționale pentru evidențierea imaginii companiei.
Papetărie
Cumpărați articole papetărie personalizate pentru campania dumneavoastră de marketing, sunt un cadou promoțional des utilizat pentru angajați sau clienți.
Articole de birou
Produsele de birou personalizate sunt cadouri promoționale care oferă distincție și o buna vizibilitate brand-ului dvs, prin metoda de personalizare aleasa.
Mape
Mapele sau portofoliile promoționale pentru documente, personalizate atent, ajuta ca crearea unei imagini profesioniste și serioase.
Suport carduri
Completează imaginea companiei cu suporturile promoționale pentru carduri sau cărți de vizite, personalizate conform exigentelor dvs.
Calculatoare de birou
Calculatorul de birou este esențial oricărei afaceri, iar prin personalizare devine un cadou promoțional potrivit atât angajaților cât și clienților.
Stații meteo
Personalizați stații meteo promoționale, oferiți-le cadou colaboratorilor și creșteți notorietatea brand-ului. Obțineți un avantaj fata de concurenți.